Disclaimer

Disclaimer

WEBSITE

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. 

De toepassing van de informatie en de gevolgen daarvan hangen af van ieders persoonlijke situatie. De Wert wijst elke aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht je onjuistheden signaleren, wil je deze dan bij ons melden, wij stellen dat zeer op prijs! 

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites, organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als je naar deze externe sites gaat, verlaat je de De Wert website en ben je gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die je bezoekt. De Wert is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd. 

GEBRUIKSVOORWAARDEN

De Wert bezit het auteursrecht op de informatie die via www.dewert.nl wordt verstrekt. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Wert.