Over ons

Wie zijn wij? Waar staan we voor? En wat is onze visie?

Over ons

  • WIE IS DE WERT?

De Wert accountants & belastingadviseurs is een middelgrote maatschap in Eindhoven van accountants en belastingadviseurs met ruime ervaring. Met 30 enthousiaste mensen denken wij graag mee met ondernemers en particulieren. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg om op een breed vlak te ondersteunen.

Al sinds 1959 ondersteunen wij ondernemers en particulieren met accountancy, fiscaal-juridische diensten, administratieve diensten en HRM- en loonadvies. Wij zetten ons in voor duurzame relaties met onze klanten en intermediairs.

  • KRUISBESTUIVING

Alle kennis van ons vak hebben wij in huis. Regelmatig hebben we intern overleg met al onze specialisten om ook op een breder vlak inzicht te krijgen in de situatie van onze klanten. En dat levert vaak heel wat interessante kennis op. Krijgen we een verzoek of vraag dat net buiten ons vakgebied ligt, dan kunnen we putten uit een groot netwerk van andere specialisten zoals notarissen en juristen.

  • SAMENWERKEN MET ONDERNEMERS

Waarom we zo ver gaan? Wij geloven in persoonlijke, duurzame relaties met onze klanten waarin het onze taak is zo compleet mogelijk te informeren en te adviseren. Onze uitdaging gaat verder dan alleen de administratie of een aangifte verzorgen. We zijn per slot van rekening zelf ook ondernemer. Net als jij.

  • KLANTTEAM

Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke benadering. Jij zult duidelijke aanspreekpunten hebben, die snel op jouw vragen of verzoeken reageren. Voor een effectieve gang van zaken zijn de communicatielijnen bewust kort en ongecompliceerd gehouden.

Kopje koffie - De Wert

Wat zou je graag méér over ons willen weten?