Starters  |  Groei  |  Overname/Fusie

Wie is De Wert?  |  Nieuws  |  Branches  |  Speciaal  |  Werken bij De Wert  |  Info  |  Klantenportal
   
 

Speciaal


De Wert in het nieuwsHorizontaal Toezicht


 

SOCIAL MEDIA MARKETING TRAINING


Beste LinkedIn-, twitter-, facebook-, google+ of natuurlijk De Wert-vriend,

Hoe anders hadden we deze e-mail kunnen openen, refererend aan de bijeenkomst over de introductie in de wereld van Social Media bij De Wert accountants & belastingadviseurs. Als kantoor staan wij voor het delen van kennis, ervaring en netwerken. De plek waar u naast uw accountant en belastingadviseur ook andere ondernemers kunt treffen. Wij hebben er heel erg van genoten en ook veel goede vragen en opmerkingen gehoord.

Hoe nu verder?
Voor ondernemers kan het verwarrend zijn wat de nieuwe generatie verwacht vanuit de social media kanalen. Het is niet een zien-waar-het-schip-strand methode die je kunt toepassen. Door de snelle open communicatie kan het zelfs een afbreuk doen op je huidige status. Wij zijn ervan overtuigd dat je als ondernemer moet kijken naar de huidige stand van zaken en dat je altijd je doelgroepen moet (her)definiëren. Een ondernemer kan geen marketingplan opstellen zonder daarbij social media te betrekken. Deze beide zaken moeten passen in je huidige marketingplan, je visie en je missie. En ze moeten getoetst worden aan een terugverdienperiode.

Daarom organiseren we in januari 2013 een 2-avondse Social Media Marketing training. Dat doen we door u te trainen door de kenners van het vak. Door mensen die expertise en ervaring hebben op het gebied van communicatie, marketing en vooral social media.

Deze 2-avondse training zal plaatsvinden op 22 en 29 januari tussen 19.00 en 22.00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 150,- exclusief btw. De training wordt verzorgd door een externe trainer. De inhoud wordt momenteel druk besproken, maar we kunnen vast verklappen dat de volgende onderdelen aan bod komen: Social Media en Business to Business, Social Media en Business to Consumer, Social Media en Strategie.

Het aantal plaatsen voor deze training is beperkt! Dus reageert u snel via mail als u wilt deelnemen. U kunt uw aanmelding sturen naar info@dewert.nl.

Had u graag willen deelnemen, maar schikt de datum niet? Laat ons dat ook weten!

Wij begroeten u graag!

Accountancy


Fiscaal/Juridisch


Administratieve diensten


HRM-advies

 

Pensioenadvies

 VOLG ONS OP

 Youtube
 Facebook
 Twitter
 LinkedIn
algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring | klachten- en klokkenluidersregeling
Maatschap van accountants en belastingadviseurs aangesloten bij SRA, internationaal INAA Group
Europalaan 26c - 5623 LJ Eindhoven - Postbus 292 - 5600 AG Eindhoven T: 040 - 244 42 88 - E: info@dewert.nl - I: www.dewert.nl